Een professionele service boven alles!

s.a. POISSON M. n.v. is eerst en vooral een service op maat en een algemene ondersteuning bij uw inrichtingen.
Wij bieden verschillende soorten kasten aan: vestiairekasten, brandkasten, veiligheidskasten en gaaskasten, maar ook andere meer specifieke, zoals droogkasten met ventilatie, kasten voor opslag van gevaarlijke producten, enz.

Voor de uitrusting van uw ruimte, hebben wij een breed assortiment van afzetpalen met band en koord.
Ons bedrijf beschikt over verschillende efficiënte oplossingen voor de optimalisatie van uw opslagruimten (zoals bandenopslag, lichte en zware opslag en specifieke opslag voor lange producten).

Deze helpt u ook om het volume van uw opslagruimten uit te breiden, via specifieke industriële platforms en economische oplossingen, om uw oppervlakte in m² te verdubbelen.

Vanaf de eerste afspraak en tijdens de realisatie van uw inrichtingsontwerp zal een toegewijd multidisciplinair team u bij de studie van uw ideeën ondersteunen. Het houdt rekening met al uw opmerkingen en stelt u ook gerust over de haalbaarheid van uw project, wat planning en technische capaciteiten betreft.

Zodra uw aanvraag goed geïdentificeerd is, zal ons studiebureau voor alle fasen van de realisatie van uw project zorgen.

Onze technische teams zijn professioneel en kunnen u bij de inrichting van uw commerciële ruimten helpen, zo ook bij het plaatsen van stellingen, kunststof wagens, bestsellertafels en kunststof pallets in uw winkels.

Wij werken in volledige samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij delen elk eender detail samen om al hun verzoeken te volgen en te ondersteunen.
Ons bedrijf is actief in heel België en Luxemburg. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een inrichting op maat van uw lokalen.

value customers users viewer

500+

TEVREDEN KLANTEN

74

ervaringen

100%

TEVREDENHEID

100%

STEUN