Sla uw pallets op met palletstellingen

Palletstellingen zijn een industrieel opslagsysteem dat wordt gekenmerkt door het vermogen om zware en omvangrijke ladingen op pallets te dragen. Palletrekken zijn robuust en sterk ontworpen, zodat ze gewichten van 100 kg tot meerdere tonnen kunnen dragen.

Palletopslag staat ook bekend om zijn veelzijdigheid. Rekken kunnen eenvoudig worden aangepast en voorzien van accessoires zoals palletverdelers of palletgeleiders om plaats te bieden aan een grote verscheidenheid aan producten en palletmaten.

Dit opslagsysteem wordt veel gebruikt in magazijnen, fabrieken en distributiecentra om de opslagruimte te maximaliseren en de verwerking van producten te vergemakkelijken.

Rayonnage palettes

Industrial Warehouse
Entrepôt de stockage de colis et de cartons
Vu intérieur de l'entrepôt de stockage
AdobeStock_592598999
Industrial Warehouse Entrepôt de stockage de colis et de cartons Vu intérieur de l'entrepôt de stockage AdobeStock_592598999

Verschillende soorten palletstellingen:

Klassieke palletstellingen

Klassieke palletstellingen zijn industriële opslagsystemen die de ruimte in je magazijn optimaliseren door pallets op verschillende niveaus te stapelen. Dit type stellingen is ideaal voor bedrijven die zware en omvangrijke ladingen verwerken. Het biedt een hoge opslagcapaciteit en flexibiliteit in de keuze van palletmaten. Met conventionele palletstellingen kunt u uw magazijn efficiënt en economisch indelen en de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Accumulatiepalletstellingen

Accumulatiepalletstellingen zijn een efficiënte opslagoplossing voor bedrijven die hun ruimte optimaal willen benutten. Met dit systeem kunnen pallets achter elkaar worden gestapeld op hellende rails voor optimale verticale opslag. De pallets worden verplaatst met een vorkheftruck en bewegen langs de rails terwijl ze worden verwijderd. Deze methode maakt het mogelijk om een groot aantal pallets op te slaan en tegelijkertijd de benodigde ruimte te beperken. Met een accumulatiepalletstelling kunnen bedrijven hun opslagcapaciteit vergroten en tegelijkertijd hun opslagkosten verlagen.

Dynamische palletstellingen

Dynamische palletstellingen maken gebruik van de zwaartekracht om pallets langs een hellend spoor te verplaatsen, zodat ze snel en gemakkelijk toegang hebben tot pallets die aan de voorkant zijn opgeslagen. Dit maximaliseert de opslagruimte en optimaliseert de goederenstroom, wat ideaal is voor bedrijven met bederfelijke of snellopende producten.

Neem contact met ons op

Poisson.be beschikt over een team van experts in het ontwerpen en installeren van rekkensystemen, die aan de specifieke behoeften van elke klant kunnen voldoen. Dankzij zijn knowhow kan het bedrijf opslagoplossingen ontwerpen die aangepast zijn aan alle ruimteconfiguraties, zelfs de meest complexe.

Als u Poisson.be kiest voor uw palletstellingenproject, kunt u zeker zijn dat u profiteert van kwaliteitsexpertise en betrouwbare, duurzame producten om uw opslagruimte te optimaliseren. Aarzel dus niet, neem contact met ons op!